top of page

Wanneer u als zzp’er werkt, dan is een zzp online werkplek ideaal. Het hebben van een vaste werkplek behoort niet meer tot deze tijd. Met ITzeker werkt u vanaf een veilige cloud en kunt u altijd werken vanaf verschillende apparaten.  

Oplossingsgericht

Passende maatwerkoplossing

Transparant contact

Een makkelijke online zzp werkplek

Een goed voorbeeld van een online zzp werkplek is bepaalde software openen waar u maar bent. Het enige wat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding. Hiervoor heeft u enkel een laptop met wifi nodig, en natuurlijk een werkend wachtwoord om toegang te krijgen. Dit geldt ook voor de mkb werkplek. Het grootste voordeel van een online zzp werkplek is dat u kunt werken waar u maar wilt. Een online werkplek geeft de zzp’er dus nog meer vrijheid. In feite heeft u niet eens uw eigen laptop nodig, alleen de gegevens. Let wel goed op dat er een veilige verbinding is tussen de server en uw apparaat, zodat een datalek voorkomen wordt. Een veilige verbinding vindt u ook bij onze webhostingpartij. Zo kunt u te allen tijde veilig aan het werk.

ZZP online werkplek

Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Kom met ons in contact over de mogelijkheden

Wilt u door middel van een online zzp werkplek veilig kunnen werken? Regel uw technische zaken met ITzeker en focus u op uw onderneming. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via +310407821010 voor vragen.

"Ik hoef me niet meer druk te maken over de vraag of alle persoonsgegevens waar ik mee werk veilig zijn. Dat geeft veel rust!"  

Cans MCA

Contact

Hulp nodig of doorpraten over de mogelijkheden?

We helpen je graag verder.

ITzeker

Science Park Eindhoven

Ekkersrijt 5001

5692 EB Son en Breugel

Bedankt voor je bericht!

bottom of page