top of page

Wanneer u als mkb-bedrijf gebruik wilt maken van een online werkplek, dan is het noodzakelijk dat dit via een veilige server gebeurt. Laat daarom uw IT-zaken over aan ITzeker en ga veilig te werk in de digitale wereld.

Oplossingsgericht

Passende maatwerkoplossing

Transparant contact

Een online mkb-werkplek

Door de huidige technologische ontwikkelingen kunt u als mkb-bedrijf veel efficiënter werken door middel van een online werkplek. Wij snappen dat u het belangrijk vind om via een veilige server te werk te gaan. ITzeker levert verschillende clouddiensten om de online werkplek voor u mkb-bedrijf zo veilig mogelijk te maken. U kunt door ons bedrijf bijvoorbeeld een IT-scan laten uitvoeren. Deze scan laat zien hoe veilig uw netwerk is en waar ruimte is voor verbetering. Als mkb-bedrijf levert een online werkplek veel profijt op. U bent niet langer afhankelijk van uw kantoor en kunt overal werken. De specialisten van ons IT-bedrijf geven u hier graag meer informatie over.

MKB werkplek

Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Kom in contact over onze diensten

Zoekt u als mkb-bedrijf een veilige online werkplek? Neem contact op met ons bedrijf en geef uw IT zorgen uit handen. Wij ontfermen ons over alle IT-zaken zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf. Voor vragen of een kennismakingsgesprek kunt u ons bellen via +310407821010.

"Ik hoef me niet meer druk te maken over de vraag of alle persoonsgegevens waar ik mee werk veilig zijn. Dat geeft veel rust!"  

Cans MCA

Contact

Hulp nodig of doorpraten over de mogelijkheden?

We helpen je graag verder.

ITzeker

Henri Wijnmalenweg 6

5657 EP Eindhoven

bottom of page