top of page

Wilt u graag een ICT-bedrijf dat ICT verzorgt voor elke werkplek waar dan ook? Met onze ICT kunt u overal werken. Denk aan het openbaar vervoer, verschillende kantoren, bij klanten en zelfs op het terras in Eindhoven.

Oplossingsgericht

Passende maatwerkoplossing

Transparant contact

Een voordelige ICT werkplek

De digitale werkplek verandert steeds sneller en sneller. Dit vraagt om een werkplek die past bij een efficiënte manier van werken. Zo zien we in de digitale transformatie dat de fysieke ICT-werkplek steeds meer wordt vervangen door een online werkplek in de cloud. Zo is het niet langer nodig om op uw kantoor in Eindhoven te werken, u regelt uw ICT-werkplek gewoon bij u thuis. Een online ICT-werkplek betekent dat uw software en bestanden niet op een afzonderlijke werkplek geïnstalleerd is. De software wordt namelijk gehost via een serveromgeving. Ons bedrijf uit Eindhoven kan uw werkplek op het gebied van ICT voorzien en hulp bieden waar nodig. Doordat een vaste ICT-werkplek niet meer nodig is, kan deze werkplek variëren van ergens in Amsterdam tot ergens in Eindhoven en kan overal benaderd worden als u over een internetverbinding beschikt. Dit kan vanaf allerlei soorten mobiele apparaten. Bent u op zoek naar een zzp online werkplek of juist naar een mkb online werkplek? Dan helpt ons bedrijf uit Eindhoven u bij een zorgeloze ICT-werkplek.

ICT werkplek

Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Geef uw IT zorgen uit handen

Als u uw online ICT-werkplek makkelijk geregeld wilt hebben, dan laat u ons bedrijf uit Eindhoven helpen. ITzeker neemt uw technische verantwoordelijkheid over zodat u zich kan focussen op uw onderneming. Neem contact met ons op bij vragen. Wij kijken samen met u naar de wensen en behoeften. Daarnaast zijn wij te bereiken via +310407821010.

"Ik hoef me niet meer druk te maken over de vraag of alle persoonsgegevens waar ik mee werk veilig zijn. Dat geeft veel rust!"  

Cans MCA

Contact

Hulp nodig of doorpraten over de mogelijkheden?

We helpen je graag verder.

ITzeker

Henri Wijnmalenweg 6

5657 EP Eindhoven

bottom of page