top of page
Hedopro-logo.png
Logo ITzeker 1.1.png

WELKOM!

Beste Hedo Pro-klant,

 

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Hedo Pro. Met ingang van 19 augustus 2019 heeft ITzeker de IT-activiteiten van Hedo Pro overgenomen. Graag vertellen we u daar meer over.

 

Wie zijn we? 

Sinds 2012 bedienen we onze klanten met liefde voor alles dat met IT-ondersteuning te maken heeft. We zijn een betrokken sparringpartner voor onze klanten waar het gaat om maatwerkoplossingen. Onze expertise zetten we voor u in om kosten te besparen en uw IT-gemak te vergroten. Als onze nieuwe klant kunt u rekenen op veilige dienstverlening, betrouwbare service, transparant contact en een oplossingsgerichte bediening. 

 

Wat betekent de overname voor u?

We werken hard aan een zo geruisloos mogelijke overgang van Hedo Pro naar ITzeker. De overname van de bedrijfsactiviteiten van Hedo Pro brengt voor u weinig merkbare veranderingen met zich mee. 

Eelco Meijer blijft uw vertrouwde aanspreekpunt voor dezelfde betrouwbare dienstverlening als u van Hedo Pro gewend bent. U kunt daarnaast rekenen op meer stabiliteit, een gestroomlijndere support en heldere communicatie. 

 

Wanneer in de toekomst veranderingen plaatsvinden die u mogelijk wél merkt, dan brengen we u daar uiteraard tijdig van op de hoogte. 

Waar gaan we voor?

Onze prioriteit ligt de komende tijd bij het realiseren van een soepele overgangsfase waar u als nieuwe ITzeker-klant alleen de voordelen van ondervindt: meer stabiliteit, gestroomlijndere support en een groei van onze expertise. Daarnaast blijven we doorzoeken naar nieuwe innovatieve IT-oplossingen zodat we u nog beter up-to-date kunnen bedienen. 

 

Tot slot

We kijken uit naar een vertrouwde klantrelatie en hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag. 

 

Hartelijke groet,

 

Rick Meelhuysen

Directeur ITzeker

 

Eelco Meijer

Senior Technisch Consultant 

Dit zijn wij

Schermafbeelding 2019-09-11 om 13.32.55.

Rick Meelhuysen

Directeur

“Écht contact met de klant zodat we samen slimme IT-oplossingen kunnen verzorgen die het verschil maken.”

Schermafbeelding 2019-09-11 om 13.32.46.

Eelco Meijer

Senior Technisch Consultant

“De klant zo zinvol mogelijk verder helpen met goeie IT. We doen het goed of we doen het niet.”

bottom of page